NYA DATORN INSTALERAD.

Nu är nya datorn med separat 22" skärm instalerad och testad.Det gick utan några som helst missöden vilket är lite konstigt men bra.Nu är det bara lite finlir kvar sedan är det klart.Jag har även instalerat en ny 19"plattskärm och tangentbord till jennys stationära compaq-dator.



VATTENLÄCKA


Vilken söndag.Varför går alltid någon kran eller rör sönder på en söndag kväll.Satt o kolla på krabbfiske i alaska när jenny vrålar att det sprutar vatten i tvättstugan.Ner fort som f-n o stänga av huvudkran.Som synes verkar det som att det är gängorna till någon sorts frostplugg kanske som har gått av.Jag fick gänga av kranen och plugga hålet för att få vatten i huset.I morgon blir det till rörfirman o köpa en ny kran så vi kan tvätta igen.


TACK FÖR ATT DU VÄNTAR

Sitter med telefonen vid örat och väntar på svar.Efter som jag är lite av en dataidiot så får det bli tele när det gäller bokningar av tåg o evenemang.Har suttit sedan 8 imorse och hört samma sak DU ÄR PLACERAD I KÖ,TACK FÖR ATT DU VÄNTAR,DIN PLATS ÄR 87.Men,är man idiot så är man.Jag får väl gå en kurs.Nu är jag ialla fall inne på sista bokningen och det är bara 33st före så vi gör framsteg ialla fall.Annars har helgen mest gått till att vila för vi fick svinsprutan i torsdags på jobbet o efter blev jag ganska dålig men idag är det bättre o jag räknar med att jobba imorgon.Lena har inte känt något alls men så är det säger dom lärda.

KYRKOBACKA STALL O RIDHUS

Den 19/12 är det cr-hoppning på kyrkobacka.Det blir bra för jenny och jolita att få en genomkörare innan klubbtävlingen 3/1 i mariestad.Det verkar som att vi blir 3st ekipage från klubben som åker och det vore kul om fler hängde på.Cr-hoppningen är en ganska lugn tillställning på kyrkobacka och brukar vara mycket trevlig.
www.kyrkobacka.se



NYA DATORN

Nu har jag bestämt mig.Det blir en TOSHIBA SATELLITE L500-13C med ACERS skrivbordspaket.Jag tror det blir bra och så sparar jag en del plats på skrivbordet.Jag har kollat runt på alla modeller och TOSHIBA verkar haft minst problem men för säkerhets skull har jag 3års garanti på grejorna.Återkommer när allt är på plats i detta ämne.












NY DATOR PÅ G.

Nu får det vara nog med krascher på stordatorn.Vi har gått igenom datorn fyra gånger och ändå lägger den av.Det konstiga med den är att det finns inget mönster på det hela,ena dagen startar han bara om hela tiden,andra dagen funkar den felfritt,tredje dagen kan den göra någon omstart och funka sen och fjärde dagen går den inte alls.Nu blir det en ny dator men vad ska man köpa Laptop eller stationär? Man kan säga att jag har lite beslutsångest när det gäller modell. När det gäller märke så är en sak säkert,INGEN HP ELLER FUJITSU SIMENS ialla fall.Fortsättning följer.


     

NU ÄR DET FREDAGSMYS.




RSS 2.0